Trocal PremiFold 76 je poseban inovativni sustav prozora i vrata koji u sebi kombinira zaokretne i klizno/sklopive elemente. Namijenjen je prvenstveno upotrebi u specifičnim slučajevima kada su potrebni vrlo veliki otvori.
Prozori i vrata dostupni su u različitim shemama s dva do pet krila, s maksimalnom veličinom od 4,50 m širine i 2,30 m visine. S najmanje jednim zaokretnim i nekoliko kliznih krila, može se izraditi potpuno otvarajući element prozora ili vrata.
PremiFold 76 je utemeljen na platformi 76 AD, što podrazumijeva cijeli niz oblikovnih mogućnosti ovog sustava i visoku razinu ekonomičnosti.

Prozori i vrata PremiFold 76 mogu biti opremljeni dvostrukim i trostrukim ostakljenjem. Ekološki je PremiFold 76 također vrhunsko dostignuće: izrađen je u potpunosti od reciklabilnih i bezolovnih materijala. Tako se u svim procesima primjenjuju isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da Trocal , zajedno s kupcima svojih proizvoda, aktivno sudjeluje u očuvanju okoliša.