Podizno-klizni sustav s aluminijskim oblogama ujedinjuje prednosti oba materijala u jednom nosivom elementu. Izvana, aluminijska obloga omogućava gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja bojama, dok PVC profil iznutra osigurava lako održavanje, postojanost dimenzija i pouzdanu funkcionalnost.
PremiDoor 88 je premium sustav podizno-kliznih stijena s maksimalnom lakoćom otvaranja i zatvaranja, izvanrednim izolacijskim vrijednostima nenadmašnom estetsko-arhitektonskom elegancijom. PremiDoor 88 pokazuje izvanserijske performanse i kad su u pitanju otpornost na udare kiše i zaštita od vanjske buke. Inovativna tehnologija omogućava savršeno brtvljenje na tri razine.

Postoji jedan stalni trend u arhitekturi: želja za što većim svijetlim, otvorenim površinama. Istovremeno, treba ispuniti sve strože energetske zahtjeve.Zahvaljujući inovativnom profilu i konstrukciji PremiDoor 88 ispunjava oba zahtjeva. Velika ugradbena dubina jamči pouzdanost i statičku čvrstoću, izvanredne izolacijske vrijednosti i veliki raspon ostakljena do 56 mm.
Sustav je vrhunski i s ekološke točke gledišta – Trocal je prvi veliki proizvođač PVC profila u svijetu koji je u potpunosti prešao na reciklabilne i bezolovne materijale. Tako se u svim procesima primjenjuju isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da Trocal , ali i kupci naših proizvoda, aktivno sudjeluje u očuvanju okoliša.