Inteligentna konstrukcija PremiDoor 76 Lux reducira širinu okvira, što rezultira ekstremno ‘vitkim’ izgledom profila, još većim ostakljenim površinama i solarnim energetskim dobicima.
Ispunite svoj san o životnom prostoru ispunjenom svjetlošću. Inovativne podizno-klizne stijene PremiDoor 76 Lux mogu se izvesti s širinom elemenata do 6,5 i visinom 2,6 m (6,0 i 2,4 m za AluClip izvedbenu varijantu). Bilo da se radi o zelenom vrtu ili urbanom krajoliku, PremiDoor 76 unosi vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim ostakljenim površinama. Ovaj moderni sustav bez barijera dodatno je oplemenjen krajnjom lakoćom korištenja i izvrsnim izolacijskim svojstvima. 

Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, PremiDoor 76 je idealan izbor: nova razina slobode u vašem domuZahvaljujući 5-komornom dizajnu na svim razinama i maloj ugradbenoj dubini od samo 179 mm, PremiDoor 76 je idealan izbor za projekte renoviranja. Moguće je ostakljenje do 50 mm. ‘Vitki’ profili – 65 mm okvir i 100 mm krilo – osiguravaju maksimalan ulaz svjetlosti. Već u standardnoj izvedbi sustav postiže Uf vrijednost od 1.3 W/(m²K), među najboljima za podizno-klizne stijene uopće. Standardna izvedba također uključuje i prag bez barijere. Sustav je dizajniran kao jednostavna, cjenovno prihvatljiva solucija za vašu potpunu sigurnost – protuprovalna otpornost je u klasi RC2.
PremiDoor 76 Lux je, osim klasične bijele, dostupan u širokom rasponu boja, površinskih obrada i dekora drveta, i to u varijantama bijelo unutra, boja izvana ili u boji s obje strane. Također je na raspolaganju AluClip varijanta, sa svim prednostima koje jedinstvena kombinacija aluminija i PVC-a nosi