Podizno-klizni sustav s aluminijskim oblogama ujedinjuje prednosti oba materijala u jednom strukturnom elementu. Izvana, aluminijska obloga omogućava gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja bojama, a PVC profil iznutra osigurava lako održavanje, postojanost dimenzija i pouzdanu funkcionalnost.
Ispunite svoj san o životnom prostoru ispunjenom svjetlošću. Inovativne podizno-klizne stijene PremiDoor 76 mogu se izvesti s širinom elemenata do 6,0 i visinom 2,4 m. Bilo da se radi o zelenom vrtu ili urbanom krajoliku, PremiDoor 76 AluClip unosi vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim ostakljenim površinama. Ovaj moderni sustav bez barijera dodatno je oplemenjen krajnjom lakoćom korištenja i izvrsnim izolacijskim svojstvima. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, PremiDoor 76 AluClip je idealan izbor: nova razina slobode u vašem domu.

Zahvaljujući 5-komornom dizajnu na svim razinama i maloj ugradbenoj dubini od samo 189,5 mm, PremiDoor 76 je idealan izbor za projekte renoviranja. Moguće je ostakljenje do 50 mm. Vizualno ‘vitki’ profili osiguravaju maksimalan ulaz svjetlosti. Već u standardnoj izvedbi sustav postiže Uf vrijednost od 1.4 W/(m²K), među najboljima za podizno-klizne stijene uopće. Standardna izvedba također uključuje i prag bez barijere. Sustav je dizajniran kao jednostavna, cjenovno prihvatljiva solucija za potpunu sigurnost – protuprovalna otpornost je u klasi RC2.
Sustav je vrhunski i s ekološke točke gledišta Trocal je prvi veliki proizvođač PVC profila u svijetu koji je u potpunosti prešao na reciklabilne i bezolovne materijale. Tako se u svim procesima koriste isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da Trocal , ali i kupci naših proizvoda, aktivno sudjeluje u očuvanju okoliša.