Trocal 88 je sustav prozora i vrata koji već danas ispunjava očekivanja sutrašnjice. Znatno je energetski učinkovitiji od usporedivih sustava profila na tržištu, dugovječan je i krajnje jednostavan za održavanje, pa ćete vi i vaša obitelj još dugo uživati u novim, jedinstvenim prozorima i vratima.

Trocal 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako svima pruža mogućnost da na jednostavan način svoj doprinose smanjenju emisija CO2. Štoviše, moguće je postići i veće vrijednosti toplinske izolacije, primjerice s proEnergyTec varijantom sustava. Tako Kömmerling 88 čini čak i nulte -energetske i energy plus kuće ekonomski isplativom realnošću.

Za arhitekturu budućnosti možemo sa sigurnošću reći da će biti prilagodljiva. Sustav Trocal 88 pruža vam izbor za prozore iz snova. Spoj estetike i neodoljive privlačnosti vrhunskog materijala – naš novi sustav prozora omogućuje isticanje posebnog karaktera, kod adaptacije starih zgrada i u novogradnji. Bilo da se radi o bijelim ili profilima u boji, uronite u svijet pun fascinantnih površina.
Trocal je prvi globalno važan proizvođač koji je za svoje profile počeo primjenjivat isključivo “zelene”, ekološke stabilizatore bazirane na kalciju i cinku izbacivši olovo i teške metale iz svih procesa proizvodnje. To je dodatno jamstvo da kupci Trocal proizvoda aktivno brinu o očuvanju okoliša.