Oni koji preferiraju estetiku aluminija, ali se ne žele odreći vrhunske toplinske i zvučne izolacije PVC materijala sada dolaze na svoje: Trocal 88 donosi prednosti oba materijala zajedno. S AluClip i AluClip Pro profilima imate na raspolaganju kombinacije materijala orijentirane na graditeljstvo budućnosti: aluminij i PVC u savršenoj harmoniji, uz gotovo neograničen izbor boja i završnih obrada, uključujući eloksirane i plastificirane alu obloge.
Arhitektonski potencijal ovoga sustava je kao pogled u budućnost: čvrsta i stabilna struktura omogućava ugradnju trostrukog funkcionalnog ostakljenja do 58 mm debljine. S Trocal 88 prozorima ekstremno velike ostakljene površine vrhunskog dizajna i s nenadmašnom zvučnom izolacijom postaju realnost. Osim toga, veliki prozori osiguravaju veći prolaz sunčeve svjetlosti, smanjujući tako, posebno u hladnom dijelu godine, utrošak energije za grijanje i, posljedično, emisije CO2.

Trocal 88 je pozitivan primjer i s ekološkog aspekta: Trocal je prvi globalno važan proizvođač koji je za svoje profile počeo primjenjivati isključivo “zelene”, ekološke stabilizatore bazirane na kalciju i cinku. To je dodatno jamstvo da kupci Trocal proizvoda aktivno brinu o očuvanju okoliša.