Ulazna vrata s otvaranjem prema van koriste se uglavnom kao evakuacijski izlazi u komercijalnim i javnim zgradama (sigurnosni razlozi) ili u privatnim kućama, tamo gdje je ulazni prostor ograničen. sustavi ulaznih vrata karakterističan su primjer cijele palete tehnoloških rješenja koja osiguravaju krajnju pouzdanost, izvanserijske izolacijske vrijednosti, odličnu otpornost na vremenske uvjete i statičku uvjerljivost. Sve ono čime se trebaju odlikovati premium ulazna vrata. Trocal ulazna vrata s otvaranjem prema van osiguravaju sve što je potrebno za premium kvalitetu. Inteligentno oblikovanje komora jamči potpunu zaštitu od vanjske hladnoće ili vrućine.

Masivno čelično ojačanje čini čvrst, kompaktan okvir velike stabilnosti. Kutna ojačanja u kompaktnom spoju s okvirom apsorbiraju naprezanja na savijanje i torzijska opterećenja. Sve za potpunu sigurnost vašeg doma. Dakako, kao i kod naših ostalih proizvoda, briga o okolišu je neupitna: sve komponente su reciklabilne i proizvedene bezolovnom, ekološki prijateljskom tehnologijom.

Specijalni okovi podižu sigurnost na jednu sasvim novu razinu. Moguće izvedbene varijante uključuju jednokrilna vrata i vrata s više krila, kao i s nadsvjetlom i/ili bočnim svjetlom. Zahvaljujući termoplastičnim svojstvima materijala, moguće je izraditi i lučna vrata, spektakularnu pozivnicu u vaš dom. Sustav, dakako, uključuje i širok izbor boja i završnih obrada, uključujući i AluClip varijantu s aluminijskim oblogama.
Dakako, kao i kod naših ostalih proizvoda, briga o okolišu je neupitna: sve komponente su reciklabilne i proizvedene bezolovnom, ekološki prijateljskom tehnologijom.