PVC prozori s “clip-on” aluminijskim oblogama predstavljaju jedinstvenu kombinaciju dva materijala u jednom strukturnom elementu. Izvana, aluminij sa svojom elegancijom, čvrstoćom i neograničenim mogućnostima oblikovanja bojama, unutra PVC jednostavan za održavanje, ekonomičan i funkcionalan – spoj oba materijala zajedno predstavlja dobitnu kombinaciju. Trocal 76 sustav profila s dvije brtve i 5 komora i ugradbenom dubinom 76mm nudi vam fascinantnu kombinaciju suvremenog dizajna i savršenih proporcija. Bilo da se radi o funkcionalnosti, statici, izolacijskim vrijednostima, zaštiti okoliša ili zadržavanju vrijednosti investicije, Trocal 76 AD Alu Clip ispunjava i nadmašuje sve današnje, ali i predviđene buduće zahtjeve. Inovativni dizajn omogućuje ugradnju trostrukog ili specijalnog funkcionalnog ostakljenja do 50 mm debljine. 

Zahvaljujući inteligentnim tehnološkim rješenjima, profesionalna ugradnja je brza, čista i jednostavna. Zamjena vaših starih prozora ne može biti lakša.Već u standardnoj izvedbi sustav ispunjava uvjete niskoenergetske gradnje – Uf vrijednost = 1.2 W(m²K), a dodatno profitirate povećanom kvalitetom stanovanja, energetskim uštedama i sigurnošću. U AluClip Pro izvedbenoj varijanti, aluminijski profil preuzima i dio statičke funkcije, odnosno opterećenja, tako da u većini slučajeva više ne treba čelično ojačanje, što dodatno poboljšava toplinsku izolaciju. 

Oblike i boje možete kombinirati po vlastitoj želji. Širok izbor varijanti sustava i površinskih obrada otvara bezbroj mogućnosti. Profili su, osim standardne bijele, dostupni u cijelom nizu boja, drvodekora i metalik površina. Trocal 76 predstavlja pozitivan primjer i s ekološkog aspekta: Trocal je prvi globalno važan proizvođač koji je za svoje profile počeo koristiti isključivo “zelene”, ekološke stabilizatore bazirane na kalciju i cinku. To je dodatno jamstvo da kupci Trocal proizvoda aktivno brinu o očuvanju okoliša.