Ljudi. Predanost. Rezultati.

Postoji izraz: „Tko stagnira nazaduje“. Zato naši stručnjaci konstantno razvijaju nove generacije proizvoda s optimalnom kvalitetom koja uvijek iznova podiže standarde u pogledu kompatibilnosti sa okolišem i očuvanjem vrijednih prirodnih resursa.
Trocal gleda prema naprijed. Zato smo udružili iskustvo, stručnost, kreativnost i konstantno provodimo istraživanja na svim područjima tehnologije prozora. Uz pomoć novih materijala, inteligentno optimiranih višekomornih sustava i atraktivnog dizajna, postižemo maksimalnu korist za krajnje korisnike. Inovativnom tehnologijom obrade površine PVC profila razvili smo komercijalno održiv proizvod koji kombinira funkcionalnost sa trajnošću i estetikom te izolacijska svojstva za visoke standarde gradnje pasivnih kuća. Uz sve to imamo i cijeli niz novih varijanti fuzijskih ALU-PVC sustava, ciljano koristeći najbolje osobine oba materijala.
Pa ipak, usprkos svim suvremenim tehnologijama, ljudi se nalaze u srcu svega što radimo. Doista, znanje i vještine naših zaposlenika i zaposlenika naših partnera, proizvođača prozora i vrata, od presudne su važnosti za krajnji proizvod i njegovu izuzetnu kvalitetu. Naši partneri, uključujući velike tvrtke, srednja i mala poduzeća, obiteljske tvrtke, te neovisne stručnjake s dugogodišnjom reputacijom, predstavljaju najbolje stručnjake u struci.
U odnosu s partnerima, proizvođačima prozora i vrata, od samih početaka uspostavljeni su odnosi koji daleko nadilaze klasičnu relaciju dobavljač-kupac i podrazumijevaju sveobuhvatnu tehničku, savjetodavnu i marketinšku podršku u svim fazama proizvodnje i ugradnje prozora. Ta sveobuhvatna podrška najviše se osjetila prilikom pristupa Hrvatske EU zajednici, kada su upravo Trocal proizvođači pokazali potpunu pripremljenost izazovima novih, razvijenijih tržišta te prilagodbama EU zakonodavstvu.
Jačanje poslovne suradnje na svim područjima, edukacijski programi i nadasve vrijedne „razmjene mišljenja“ upotpunjeni najnovijim tehnološkim dostignućima 
Trocalovih centara za razvoj svakako su jedan od ključnih razloga dugogodišnjeg uspjeha i vjernosti. Jer, tek kada se poklope svi elementi procesa kao što su vrhunski PVC profili i pribor, pravilna proizvodnja prema smjernicama proizvođača, te pravilna ugradnja, krajnji kupac dobiva vrhunski proizvod. Ideja koja od početka prati ovakav partnerski pristup tako je još jednom pokazala svoju vitalnost i vrijednost a Trocal je kroz desetljeća pokazao da zna ne samo stići do vrha, nego tamo i ostati.
Sa svojim partnerima od početka razvijamo otvoren i ravnopravan poslovni odnos. To činimo održavajući konstantan dijalog, te kao rezultat prepoznajemo zahtjeve naših partnera i razvijamo rješenja koja zadovoljavaju njihove potrebe i potrebe krajnjih korisnika. S druge strane nagrađeni smo visokom razinom zadovoljstva kupaca naših proizvoda i njihovom lojalnošću brandu Trocal.

I ponosni smo na to!