TROCAL se smatra pionirom u proizvodnji prozora. Prije više od pedeset godina, TROCAL je razvio prvi PVC prozor za serijsku proizvodnju. Od tada TROCAL održava renome kao vodeći inovator u tehnologiji prozora.

Novi, elegantni dizajni i nove tehnologije obilježja su tvrtke TROCAL koja postavlja standarde. Vrhunac koji je TROCAL stekao svojim znanjem i tehnologijom ogleda se u svim generacijama – bez obzira jesu li u pitanju prozori, stambena vrata ili sustavi kliznih vrata. Uz izvanredne specifikacije i optimizirana svojstva toplinske i zvučne izolacije, proizvodi se koriste za objekte velikih prozorskih površina i imaju bezvremenski elegantan dizajn. TROCAL PVC prozori danas i u budućnosti ispunjavaju visoke zahtjeve arhitekture.

TROCAL tim je zajednica suradnika čiji je primarni cilj usmjeriti sve svoje aktivnosti ka stvaranju trajnih koristi za partnere i kupce. Naš usavršeni korporativni identitet integrira partnerske tvrtke u ovu zajednicu kao “članove TROCAL tima”.

Najznačajnije karakteristike TROCAL-a:

TROCAL je jedinstven – kao tim stručnjaka sposobnih za inovativno razmišljanje i iznimne performanse.
TROCAL je fleksibilan – brzi smo i orijentirani na ciljeve i kupce.
TROCAL je pristupačan – njegujemo otvoren, pošten odnos s našim osobljem, kupcima i javnošću.
TROCAL je inovativan – oduvijek je bila naša tradicija razvijati proizvode i usluge s budućim potencijalom za svako od tržišta.